Hiljaa hyvä tulee

Hiljaa hyvä tulee

Rakentaessa uutta taloa tai hankkiessa uutta asuntoa, iskee usein himo pihan ja puutarhan laittamiseen. Mikä olisikaan ihanampaa kuin että uusi piha olisi heti valmiina käyttöön ja mielellään vielä kasvit rehevässä kasvussa. Kannattaa kuitenkin hieman jarrutella ja pysähtyä miettimään mitä pihalta todella toivoo ja tarvitsee. Pihasuunnittelija auttaa jäsentämään toiveet ja tarpeet järkevästi toteutettavaan muotoon.

Toisinaan erilaisten elämäntilanteiden johdosta ei pihaa voikaan toteuttaa kerralla valmiiksi vaikka niin toivoisikin. Pihasuunnittelija voi myös koostaa suunnitelman niin, että pihan rakentaminen onnistuu vaikkapa useammassa osassa. Konetyötä vaativat pohjatyöt erilaisille pihan rakenteille, kuten esimerkiksi terassit, kiveykset ja istutusalueet, kannattaa tehdä kuitenkin kerralla. Kasveja voi istuttaa ja kiveyksen latoa sitten myöhemminkin sopivan hetken tullen, kun perustukset niille ovat jo valmiina.

Ja ennen kaikkea, pihan tulisikin olla sinua ja sinun perhettäsi varten suunniteltu ja rakennettu. Juuri teidän oma pihanne.